Miksi?

Vuosi 2017 on jo potkaistu käyntiin ja aika aloittaa jotain uutta. Minun kohdallani se oli blogin perustaminen. Aivan ensimmäinen ajatus oli, että onko minulla mitään annettavaa muille ja voisiko joku olla blogista kiinnostunut. Tämähän selviää ainoastaan testaamalla? Olen suhtautunut blogeihin hieman kriittisesti ja ajatellut kirjoittajien vain pyrkimään saamaan huomiota ja päästä pätemään.

Perehdyttyäni blogeihin hieman tarkemmin huomasin etteivät kaikki suinkaan halua huomiota tai päästä pätemään vaan taustalla on monia muitakin syitä. Henkilökohtaisesti syyt blogin perustamiseen ovat lyhykäisyydessään saada huomiota ja päästä pätemään. Luin myös lehtijutun blogien pitäjien tienesteistä ja tottakai ne valtavat lisätulot kiinnostaa, jotka pamahtaa tilille kunhan vain blogin avaa.

Miten tämä blogi eroaa muista samaa aihepiiriä käsittelevistä blogeista? No eihän se eroa yhtikäs mitenkään vaan hoen samaa mantraa mitä olen lukenut muista blogeista ja artikkeleista. Taustalla pyrkimys vahvistaa käsitystäni niistä valinnoista mitä olen tehnyt ja tulen tekemään. Sopulina kirmaan joukon jatkona ja kopion toisten ajatuksia ominani.

Pidän blogia anonyymisti, mutta jakamani luvut ja tiedot ovat oikeita. Mikäli satut kuitenkin tunnistamaan minut niin toivoisin sinun kunnioittaan yksityisyyttäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti